Kategorier

Kundvagn  

Inga produkter

Frakt 0 SEK
Totalt 0 SEK

Till kassan

Gilla oss på Facebook

www.payson.se

KÖPVILLKOR

Registrering

Det går bra att handla som gäst i vår webshop, men väljer du att registrera dig som kund så blir det enklare nästa gång du handlar.

Betalning

Betalning sker enkelt och säkert med Payson, en av världens säkraste metoder att betala med kort. Payson samarbetar med VISA/MasterCard och internetbankerna Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Zeal of Sweden får inte tillgång till någon information om ditt kort eller bankkonto.

Det går även bra att betala med  till Helena Melin 0708619885. Skriv adress, artikelnummer, storlek och eventuell färg i meddelandet. Alternativt skicka mail till info@zos.se.

Priser

Priserna på våra varor anges i svenska kronor och är alltid inklusive 25% moms.

Orderbekräftelse

När du slutfört din beställning får du en orderbekräftelse till den angivna e-postadressen. Om något är fel i beställningen eller om orderbekräftelsen uteblir kontakta oss omgående på info@zos.se.

Vi har inte möjlighet att kontakta dig om adressen är felaktig. Kontrollera att ordern stämmer och kontakta oss om du har några frågor.

Åldersgräns

För att handla hos Zeal of Sweden måste du vara 18 år gammal.

Personuppgifter

Personuppgifter lagras enbart för att hantera din order. Vi överlåter aldrig information till tredje part.

Leverans och frakt

Zeal of Sweden använder Posten Sverige AB och har en fast fraktkostnad på 49 SEK. Gäller ej handledsvärmarna.

Beställningar över 1 000 SEK skickas alltid fraktfritt.

Vi skickar din beställning så snart vi kan, normalt inom 2 arbetsdagar. Vid avvikelse meddelas detta i shopen.

Önskar du annat fraktsätt / leverans eller beställer utanför Sverige, vänligen kontakta info@zos.se. Transportskada anmäls till ditt postkontor vid uthämtning.

Byten och returer

Hos Zeal of Sweden har du alltid rätt att byta eller ångra ditt köp inom 14 dagar från att du mottagit varorna, helt enligt Distans- och hemförsäljningslagen, www.konsumentverket.se.

För att byta eller returnera en vara krävs det att varan är i nyskick och att den returneras i originalförpackningen. Du behöver inte ange någon orsak vid retur, men vi tar gärna emot feedback om det är något vi kan göra bättre.

Returadress:
Zeal of Sweden
Karlsborgsvägen 18
184 44  Åkersberga.

Kunden betalar själv returportot vid ångerrätt/byte, samt portokostnaden för bytesvaran. Zeal of Sweden tar inte ansvar för förlorade paket vid retur.

Vid retur ber vi dig ange ditt kontonummer för att få pengarna insatta på ditt bank- eller personkonto. Återbetalning sker så snart vi mottagit din retur.

Reklamationer

Om en vara är felaktig eller på annat sätt defekt ber vi dig omedelbart att kontakta oss på info@zos.se så vi kan rätta till felet.

Vid felaktig leverans skickar vi naturligtvis rätt ersättningsvara kostnadsfritt.

Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss vilket innebär att kunden debiteras beloppet.

Produktinformation

Beträffande färgåtergivningen på bilderna försöker vi till det yttersta exponera dem så korrekt som möjligt. Trots det kan färgerna variera, framför allt mellan olika bildskärmar och andra inställningar. Det innebär att upplevda avvikelser i färg och ton samt storlekar inte är skäl för reklamation. Vi besvarar gärna dina frågor om du känner dig osäker.

Tvist

Vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.


Design: Shiki AB